Фото: соцмережі

У Telegram стався збій: з якими проблемами зіткнулися користувачі

У четвер ввечері, 28 грудня, у соціальній мережі Telegram стався збій у роботі. Користувачі месенджера скаржаться на проблеми, які виникли під час користування мережею.

Відповідна інформація з'явилася на сервісі Downdetector.

Там підтвердили наявність проблем з популярною платформою обміну повідомленнями Telegram. У більшості користувачів виникли проблеми з тим, що люди не можуть під'єднатися до додатка чи відправити повідомлення.

Скріншот з сайту Downdetector

Раніше повідомлялось, що російські пабліки оприлюднили план просування пропагандистських наративів через мережу Telegram. Вони маскуватимуть російські канали під українські.

Нагадаємо, у Центрі протидії дезінформації попереджали, що у мережі активізувалося створення фейкових Telegram-каналів українських бригад і батальйонів. Згідно з їхнім описом, ці канали створювали начебто для отримання зворотного зв'язку щодо порушень і злочинів командування.

Варто відзначити, що колишній очільник Міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вважав головною проблемою у роботі месенджера Telegram відсутність комунікації із його представниками. Мінкульт мав намір зібрати експертну групу з питання роботи месенджера в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 28.12.2023 19:36