Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

У Третій штурмовій заявили, що відтіснили окупантів на Харківщині

Українські військові закріплюються на звільнених територіях Харківської області. Там зараз тривають стабілізаційні бої, ініціатива на боці українських сил.

Про це заявив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін у своїх соціальних мережах.

"На Харківському напрямку, в зоні відповідальності нашої Третьої штурмової, зараз тривають стабілізаційні дії", — зазначив він.

За його словами, провівши вдалі штурми та звільнивши території, зараз на них необхідно закріпитися.

"При цьому росіяни постійно намагаються повернути втрачені позиції та кидають на це все нові та нові ресурси. Їх ми успішно стираємо", — додав заступник командира.

Днями Жорін уже повідомляв, що бійці Третьої окремої штурмової бригади успішно провели контратаку в Харківській області.

Нагадаємо, що воїни Третьої окремої штурмової бригади вже впродовж певного часу витісняють загарбників із позицій на Харківському напрямку. Вони розповідали, що наступальну операцію розпочали з десантування — й одразу у вогневий контакт. Кулеметник окупантів відкрив загороджувальний вогонь, аби не підпустити наших бійців до своєї окопної лінії. Снаряди окупантів розривалися уже поруч, однак українські військові впоралися із завданням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.08.2024 20:32