Фото: ДБР

У виправній колонії на Рівненщині накрили наркобізнес, до якого причетний інспектор установи

Працівники Державного бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу з продажу наркотиків засудженим у Городищенській виправній колонії №96 на Рівненщині. До складу угрупування входили двоє ув’язнених та інспектор відділу безпеки установи.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

Як встановило слідство, в одного з учасників схеми були зв’язки, через які він отримував наркотичні речовини. Своєю чергою інспектор проносив наркотики на територію колонії, де двоє ув’язнених збували речовини співкамерникам. Вони продавали амфетамін, канабіс та PVP-солі.

Наразі працівник установи уже звільнений та не працює в правоохоронній сфері. Як наголосили у ДБР, інспектора раніше визнали винним в отриманні хабарів від ув’язнених. Йому призначено покарання у вигляді п'яти років в’язниці. Відтак, наразі чоловік перебуває за ґратами.

"Він та двоє засуджених підозрюються у незаконному придбанні та передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі, вчинені організованою групою повторно. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали наркодилера, який перевозив чотири відра канабісу. Наркотики у зловмисника вилучили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.06.2024 11:59