Фото: Сергій Никифоров / Вікіпедія

У Зеленського повідомили, коли США ухвалять рішення щодо плану перемоги України

План перемоги України в Сполучених Штатах прийняли конструктивно та з величезною зацікавленістю. Союзники оприлюднять своє рішення щодо нього вже 12 жовтня.

Про це в ефірі телемарафону заявив прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров.

"Західні ЗМІ підбирали різні епітети: типу прийняли з прохолодою, прийняли без ентузіазму, прийняли скептично цей план перемоги. Це все неправда, його прийняли з величезною зацікавленістю, його прийняли конструктивно, його взяли до роботи", — підкреслив Никифоров.

Прес-секретар президента додав, що глава Білого дому Джо Байден повідомив, що 12 жовтня на засіданні Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн", "він уже повернеться з якимись рішеннями та відповідями".

"Тому початок обнадійливий", — резюмував Сергій Никифоров.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський презентував план перемоги у Сполучених Штатах Америки. Тепер на рівні команди українська сторона буде працювати над наповненням кожного кроку.

Раніше державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен заявив, що адміністрація президента Джо Байдена ретельно вивчає план перемоги України.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський запросив кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа відвідати Україну. Американський політик відповів, що "обов'язково приїде".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Інтерв'ю, 28.09.2024 21:26