Фото: Слуга народу

У Зеленського пояснили, навіщо Росія вигадала "теракт" у Придністров'ї

Російська пропаганда вигадала фейк про "теракт" у Придністров'ї, який ніби-то влаштувала Служба безпеки України, для того аби змінити порядок денний. Це своєрідна технологічна операція РФ.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, Україні не вигідно влаштовувати будь-які теракти, адже вистачає роботи і на полі бою.

"Жодних мотивів, жодних намірів скоювати десь якісь дії, які можна кваліфікувати як терористичний акт Україна не має. Нам це не потрібно, тому що у нас є чим займатись на полі бою і точно будь-який "теракт" на будь-якій іншій території не дасть на зайвих козирів", — сказав він.

Подоляк зауважив, що країна-агресор постійно на різних майданчиках говорить слово "теракт": "теракт" у Білорусі чи Росії, "теракт" начебто в Молдові, в Придністров'ї, "теракт" нібито на Балтиці.

"Трохи раніше Росія говорила про те, що начебто Україна готує вторгнення на територію Придністров'я. З'ясувалося, що це фейк. Після цього Росія інвестувала багато грошей у спроби вуличних заворушень у Кишиневі... І ось нова концепція Росії: давайте говорити про "теракти" в Придністров'ї", — зазначив він.

Радник керівника ОП підкреслив, що Росія хоче змінити порядок денний. Це її технологічна операція.

"Тому ще раз: ніяких терактів, ніякої України у всьому цьому немає. Є виключно технологічна зацікавленість Росії", — додав Подоляк.

Нагадаємо, так зване "Міністерство державної безпеки" "Придністровської Молдавської республіки" заявило, що запобігло замаху на лідера ПМР Вадима Красносельського. Підозрюваних затримано, вони зараз дають свідчення.

Служба безпеки України відповіла так званому "МДБ Придністров'я" про нібито участь структури у підготовці теракту. Українська сторона закликає не сприймати серйозно нісенітниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.03.2023 18:35