Фото: поліція Житомирської області

У Житомирі сталась стрілянина з постраждалим: поліція розшукує причетних (фото)

У середу, 27 березня, у Житомирі сталась стрілянина, внаслідок якої, ймовірно, було поранено чоловіка. Поліція встановлює причетних до цього інциденту.

Про це у Facebook повідомляє поліція Житомирської області.

Правоохоронці заявили, що 27 березня близько 08:15 до них надійшло повідомлення про звуки пострілів та ймовірне поранення людини у дворі багатоповерхівки в обласному центрі. На місце події прибули слідчо-оперативні групи Житомирського райуправління поліції та ГУНП Житомирщини.

"У салоні автомобіля було виявлено 43-річного житомирянина з, ймовірно, вогнепальним пораненням. Його було ушпиталено. Нині поліціянти проводять заходи для встановлення та затримання причетних до події осіб. Триває з’ясування всіх обставин", — йдеться у повідомленні поліціянтів.

Раніше повідомлялось, що 20 лютого в одному зі столичних готелів відбулася стрілянина. Внаслідок інциденту поранено чоловіка.

Нагадаємо, 25 січня у Кривому Розі чоловік вистрелив у багатоповерхівку з ручного протитанкового гранатомета. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали декілька квартир. Небезпечного злочинця затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.03.2024 13:18