Скріншот з відео

У ЗСУ показали вражаюче відео знищеного росіянами Бахмута

Російська армія практично повністю зруйнувала Бахмут на Донеччині. У Збройних силах України оприлюднили відео, на яких можна порівняти фото місто до і після повномасштабного вторгнення Росії.

Відео опублікували Сухопутні війська ЗСУ у Telegram.

Оборона Бахмута триває вже понад десять місяців. За цей час окупанти, намагаючись захопити місто, повністю його зруйнували артилерією та авіацією. На відео — суцільна руйнація.

Нагадаємо, темп бойових дій в Бахмуті знизився. Це відбулося через контрнаступальні дії Збройних сил України.

Ще 21 травня президент України Володимир Зеленський заявив, що Збройні сили України продовжують контролювати Бахмут. Водночас командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський повідомив, що окремі підрозділи ЗСУ наближаються до оперативного оточення міста. Він наголосив, що щодня наші воїни продовжують просуватися на флангах у передмісті Бахмута.

Американська газета The New York Times показала з висоти пташиного польоту вщент знищений росіянами Бахмут. Автори зауважили, що кадри зроблено 19 травня за допомогою безпілотника. Дрон зафіксував обпалені будівлі, зруйновані школи та вкриті вирвами парки, де колись було мирне місто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.05.2023 22:42