Фото: скріншот з відео

У ЗСУ пояснили, що варто вважати перемогою у боях за Бахмут

Українські воїни масово знищують живу силу та техніку окупантів у районі міста Бахмут. Такі дії можна також вважати перемогою наших Збройних сил.

Таку заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

Вона заявила, що українці розцінюють як перемогу лише звільнення територій.

"Але водночас те, що вже кілька місяців поспіль наші мужні воїни знищують ворога та найпотужніші, професійні підрозділи "Вагнера" там (у Бахмуті, — ред.), — це перемога. Те, що там зараз знищується велика кількість зброї та техніки ворога, — це перемога. Те, що нині ворог там фактично зв'язаний і таким чином зменшується його наступальний потенціал, — це теж перемога", — підкреслила Маляр.

Чиновниця переконана, що оборону Бахмута необхідно зберігати, і вона має бути саме такою, як її проводять зараз українські захисники.

Маляр також додала, що ворог має кількісну та перевагу над українськими військовими. Наші воїни також поступаються в озброєнні. Попри це захисники продовжують мужньо протистояти армії РФ.

Нагадаємо, Збройні сили України змогли уникнути пастки російських окупантів у Бахмуті. Це сталось завдяки зусиллям головнокомандувача українських військ Валерія Залужного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2023 19:53