Фото: Telegram-канал Ігоря Терехова

Удар РФ по будинку в Харкові: у місті завершили пошукові роботи та оприлюднили кількість жертв

У суботу, 1 червня, у Харкові завершено пошукову операцію на місці удару по багатоповерхівці в Новобаварському районі. Терористичний акт з боку російської армії стався в ніч на 31 травня. 

Про це повідомив у Telegram-каналі мер Харкова Ігор Терехов.

"Завершено рятувально-пошукову операцію у Новобаварському районі. Сьогодні під завалами рятівники знайшли фрагменти ще одного тіла. Загалом загиблих під час того терористичного обстрілу житлового будинку восьмеро. Ще 26 постраждалі", - розповів Терехов у своєму Telegram-каналі.

Водночас очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив у своєму Telegram-каналі, що окремі фрагменти восьмої жертви російського удару відправили на ДНК-експертизу, щоб ідентифікувати загиблу особу.

Обстріл Києва 31 травня

О 04:53 військові повідомили про швидкісну ціль на Київ. О 05:02, за даними "Суспільного", місцеві мешканці були вибухи. Тоді ж військові знову попередили про нові цілі на столицю.

Згодом у КМВА повідомили, що рашисти атакували Київ крилатими ракетами, проте протиповітряна оборона збила всі ворожі цілі. Проте у Голосіївському районі столиці виникла пожежа. Крім того, внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено: приватне домоволодіння СТО, автомийка, шість легкових авто, складське приміщення.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на п'ятницю, 31 травня, вдарили ракетами С-300 та С-400 по Новобаварському районі Харкова. Сталося влучання у п'ятиповерхівку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2024 19:59