Джо Байден. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"Україна переможе у цій війні": Байден відзначився гучною заявою

У неділю, 29 вересня, чинний президент США Джо Байден висловив упевненість у тому, що Україна вийде переможцем у війні з Російською Федерацією. 

Про це лідер США написав у соцмережі X.

"Україна переможе у цій війні. І Сполучені Штати продовжуватимуть стояти поруч з нею на кожному кроці цього шляху", — йдеться у заяві Байдена.

Також глава Білого дому опублікував відеоролик, який стосується переговорів з українським президентом Володимиром Зеленським. У ньому він заявив, що підтримуватиме Україну.

Раніше стало відомо, що президент США Джо Байден наразі ще не знімав обмеження для України на удари вглиб Російської Федерації. Паралельно Велика Британія веде "делікатні" переговори з Білим домом.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах демократи закликали чинного президента країни Джозефа Байдена зняти обмеження на використання Україною зброї, яку надав Вашингтон, щоб атакувати цілі на російській території.

Нещодавно Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю американському журналісту Фаріду Закарії, що для України є дуже важливим дозвіл на удари вглиб Росії американською зброєю. Тому Київ намагається переконати Вашингтон, адже всі союзники дивляться саме на рішення США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2024 21:55