Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Україна розвіює тьму неволі": Зеленський записав звернення з Бородянки

Президент України Володимир Зеленський записав своє традиційне звернення в неділю, 31 березня, на тлі простреленого окупантами пам’ятника Тарасу Шевченку в Бородянці. Він запевнив, що Україна обов’язково переможе у війні.

Про це повідомив Офіс президента України

"Уже два роки минуло, як цими днями наші воїни, всі наші люди вигнали російських окупантів із Київщини. Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун були місцями боїв, місцями боротьби українців за свою країну, за своє життя, за свій дім, вільний від зла", — зазначив він.

За його словами, ми вшановуємо силу кожного та кожної, хто тоді вистояв, зараз б’ється, працює та обов’язково принесе волю всій нашій землі, кожному місту, кожному селу України, які Росія хоче привласнити, але які їй доведеться віддати – віддати українцям.

"Наші люди, наш дух, наша сила це забезпечать. Українці мурують, а не руйнують. Рятують життя, а не лізуть до інших неситим оком, як Москва", — наголосив він із відсиланням на відомі цитати Тараса Шевченка.

Президент додав, що Україна обов’язково переможе. Головне — не втрачати віри в себе, у наших людей і не втрачати жодного дня, коли можна додати для України результатів.

"Тому встала Україна й розвіє тьму неволі", — ще раз згадав великого поета Володимир Зеленський.

Він також подякував усім, хто допомагає Україні, а особливо військовим, які боронять нас від агресора.

"За бої цього тижня особливо варто відзначити 95 бригаду, "Сімдесятдевʼятку" Десантно-штурмових військ, 44 та 55 окремі артилерійські бригади", — акцентував український президент.

Нагадаємо, вчора в інтерв'ю The Washington Post Зеленський заявив, що зараз нашій державі необхідні далекобійні ракети ATACMS для того, аби уражати цілі в тимчасово окупованому Криму. Український президент зауважив, що території Росії ракетами ATACMS Україна обстрілювати не буде.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2024 21:33