Фото: ДПСУ

Українців попередили про черги на польському кордоні: у чому причина

На кордоні з Польщею в районі ПП "Устилуг — Зосін" проводитимуться ремонтні роботи на ділянці в'їзду в Україну. Відтак, можливе на цій ділянці можливі черги.

Про це повідомила Державна митна служба.

"Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розпочала ремонт МАПП "Устилуг-Зосін" на ділянці в'їзду в Україну. Монтажні роботи вимагають часткового обмеження проїзду транспортними засобами окремими смугами руху, що може призвести до сповільнення трафіку у цьому пункті пропуску", — йдеться у повідомленні.

За інформацією митників, ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада. Відтак, українцям радять врахувати інформацію під час планування подорожі чи логістики доставки товару.

До того ж у ДМСУ нагадали, що через пункт пропуску "Устилуг — Зосін" дозволений рух транспортних засобів масою до 7,5 тонн та пасажирських автобусів — в обох напрямках, а також порожніх транспортних засобів масою понад 7,5 тонн — на виїзд з України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що деякі польські фермери планують відновити протести на кордоні з Україною. Їх може змусити знову вдатися до такого радикального кроку, зокрема, падіння ціни на малину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.09.2024 12:23