Фото: ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

Українські дрони уразили склади з КАБами та паливом на російському аеродромі "Маринівка", — ЗМІ

Вночі 22 серпня бійці Служби безпеки України спільно із Силами спецоперацій уразили склади з керованими авіабомбами та паливом, які розміщувалися на аеродромі "Маринівка" у Волгоградській області Росії.

Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на власні джерела в СБУ.

Як наголосило джерело видання, саме аеродром "Маринівка" війська країни-агресорки використовують для бомбардувань лінії фронту в Україні. Проте після влучної атаки українських дронів росіяни скиглять, що аеродром має вигляд, як кадри з фільму про апокаліпсис.

"Так зване СВО настільки йде по плану, що місцеві жителі всю ніч та ранок слухали, як вибухають склади з авіаційними КАБами, боєкомплектом та паливо-мастильними матеріалами. Над територією аеродрому підіймаються стовпи чорного диму та лунає потужна детонація. СБУ з хірургічною точністю працює по аеродромах, з яких ворог атакує Україну. Кожна така реалізація знижує перевагу росіян в повітрі та значно обмежує їхні авіаційні спроможності", — зазначило джерело в СБУ.

Нагадаємо, пропагандистські пабліки вночі 22 серпня заявляли, що у Волгоградській області Росії прогриміли вибухи та спалахнула пожежа поблизу аеродрому "Маринівка". Як розповідали місцеві мешканці, внаслідок пожежі почалася детонація снарядів, тож ймовірна евакуація населення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2024 12:44