Військова частина поблизу Москви. Джерело: "Атеш"

Українські партизани провели розвідку військової частини поблизу Москви (фото, відео)

Представники руху "АТЕШ" провели розвідку військової частини Військово-космічних сил Росії неподалік від Москви. Вона спеціалізується на захисті повітряного простору Москви та Підмосков’я.

Про це повідомив Telegram-канал партизанського руху "Атеш".

"Наші агенти змогли розвідати військову частину №28289, що у підмосковному селищі міського типу Ногінськ-9. Це 145 Центр контролю космічного простору, який, найімовірніше, відповідає за повітряний простір Москви", — йдеться в повідомленні.

Представники проукраїнського партизанського руху зазначили, що всі контрольно-пропускні пункти території військової частини охороняв озброєний наряд , а вздовж паркану виставлено варту.

"Це об'єкт, який дуже охороняється, помітно, що він далеко не останньої важливості. Ми продовжуємо розвідку та пошук способів завдати максимальної шкоди Військово-космічним силам Росії", — запевнили в "Атеш".

Нагадаємо, що наприкінці грудня представник українського партизанського руху "Атеш" проник у військкомат Рибінська Ярославської області Росії. Там він отримав інформацію про мобілізацію в області й особисті дані призовників.

Тоді українські партизани запевнили, що всі вони — потенційні агенти "Атеш", які зроблять свій внесок у руйнуванні російської армії зсередини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.01.2024 21:15