Фото: фото armyinform.com.ua

Українські прикордонники відбили напад російської ДРГ на Сумщині

У неділю, 31 березня, українські прикордонники відбили напад російської диверсійно-розвідувальної групи у Сумській області.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Учора на Сумщині прикордонники, які виконували бойове завдання на одному з напрямків держкордону, виявили декілька осіб ворожої ДРГ, які рухалися з території країни-агресора", — йдеться у повідомленні.

За словами прикордонників, по диверсантах одразу відкрили вогонь на ураження, зав’язався стрілецький бій. Для протидії ворожій ДРГ висунулися резерви підрозділів Держприкордонслужби, Національної гвардії та Збройних сил України, задіяно артилерійський та мінометний розрахунки.

"Злагоджені дії охоронців кордону та інших складових Сил оборони України зірвали плани противника, змусивши ворога відійти назад", — наголосили у ДПСУ.

Зауважимо, раніше речник Оперативного командування "Північ" Вадим Мисник заявляв, що з початку поточного року у Сумській області посилилася активність російських диверсійно-розвідувальних груп. За його словами, ворожі ДРГ намагаються знайти слабкі місця в обороні України.

Нагадаємо, 17 березня на Сумщині прикордонники спільно з бійцями Сил оборони завадили трьом ворожим диверсійно-розвідувальним групам пробратися вглиб України. Плани росіян зазнали краху, їм довелось відступити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.04.2024 10:39