Фото: ілюстративне. Джерело: ОК "Захід"

Українські військові на 60% контролюють Вовчанськ Харківської області, — ОВА

Нараз під контролем Збройних сил України перебуває 60% міста Вовчанськ Харківської області. Ворог і надалі активно штурмує населений пункт.

Про це повідомив заступник голови Харківської ОВА Роман Семенуха в ефірі телемарафону.

"У нас тривають безперервні обстріли. Ворог продовжує штурмові дії, в основному зосереджений на напрямках населених пунктів Липці та Вовчанськ", — зазначив він.

Посадовець зазначив, що рашисти також КАБами гатять по Липцях. Станом на 20 травня вже зафіксовано декілька прильотів.

"Маємо кілька прильотів керованими авіаційними бомбами по населеному пункту Липці. Ворог не полишає спроб, особливо всередині Вовчанська, виштовхнути Збройні сили України з міста. Місто приблизно на 60% контролюють Збройні сили України, тобто штурми не припиняються. Так само сьогодні зранку відбувалися бойові дії на Куп'янському напрямку. Сьогодні на окремих ділянках Збройні сили України проводять свої штурмові дії з метою покращення позицій", — наголосив Семенуха.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни заявляли, що війська країни-агресорки продовжують наступальну операцію у Харківській області. Ворог намагається просунутися вперед і відтіснити Сили оборони від кордонів. Проте успіхів ворог не має.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.05.2024 14:24