Скріншот з відео

Українські військові підірвали ще один міст у Курській області РФ (відео)

Українські військові знищили ще один міст у Курській області Російської Федерації. Це матиме суттєвий вплив на логістику ворожої армії у регіоні.

Відповідне відео виклав у своєму Telegram-каналі командувач Повітряних сил Микола Олещук.

"Мінус ще один міст! Авіація Повітряних сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей, що суттєво впливає на хід бойових дій!" — йдеться у заяві Олещука.

Командувач Повітряних сил також висловив подяку льотчикам за професіоналізм і результат.

Нагадаємо, 16 серпня пропагандист та радник глави Курської області Роман Альохін заявив, що українські військові знищили важливий для росіян міст у Курській області. Саме цей міст з’єднував прикордонні території Курської області з правим берегом річки Сейм та був найважливішою артерією логістики Збройних сил РФ.

Згодом командувач Повітряних сил Микола Олещук підтвердив знищення мосту в Курській області про яке напередодні заявляли росіяни.

Додамо, авторитетні західні аналітики дійшли висновку, що навіть попри те, що в минулому російські добровольчі підрозділи вже перетинали кордон Росії, теперішнє вторгнення в Курську область є одним із найбільших транскордонних нападів на Російську Федерацію та відчутним ударом по престижу диктатора Володимира Путіна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2024 10:40