Скріншот з відео

Українські військові влучним пострілом знищили командно-спостережний пункт окупантів (відео)

Російські загарбники продовжують зазнавати втрат на українській землі. Близько 20 окупантів були ліквідовані влучним пострілом українських військових.

Відповідне відео було опубліковано у Telegram Військово-морських сил Збройних сил України.

"Особовим складом річкової флотилії Військово-Морських Сил ЗС України  знищено командно-спостережний пункт противника", — йдеться у повідомленні.

Військові додали, що внаслідок атаки було ліквідовано близько 20 окупантів.

Нагадаємо, нещодавно підрозділи нової 25 загальновійськової армії Росії вперше перекинули в Україну. Формування поки що розташували в Луганській області на північному сході країни.

Експерти припустили, що підрозділи перекинули на нашу територію раніше від запланованого частково тому, що в Росії виникають труднощі з надмірно розтягнутими силами на фронті. Водночас Україна продовжує свій контрнаступ на трьох різних напрямках.

Своєю чергою міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки повідомило, що за останні два тижні Росія, ймовірно, ще більше посилила 58 загальновійськову армію, яка пережила важкі часи. До неї долучили підрозділи повітряно-десантних військ (так звані "ВДВ") на Оріхівському напрямку в Запорізькій області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2023 12:22