Знищення окупантів на Запорізькому напрямку. Скріншот із відео

Українські військові вщент розгромили наступ росіян на Запорізькому напрямку (відео)

У суботу, 17 лютого, українські військові розгромили спробу наступу російських окупантів на Запорізькому напрямку. При цьому наші воїни ліквідували близько 70 терористів.

Про це повідомила прес-служба оперативного командування "Захід".

"Знищено 18 одиниць техніки (з них три танки), близько 70 орків відправлено на концерт Кобзона, 80 замовляють квитки. Після наступу росіяни відійшли на попередні позиції", — йдеться в повідомленні.

Українські військові додали, що розпіарений наступ імені "Цезаря Кунікова" на Запорізькому напрямку розбився, як і однойменний великий десантний корабель.

"До наступу рашисти залучили 30 одиниць техніки та доволі великий особовий склад противника. Працюємо! Нищимо ворога!" — підсумували в оперативному командуванні "Захід".

Сьогодні цю інформацію про невдалу спробу наступу від російських загарбників підтвердили й у Генеральному штабі Збройних сил України.

Нагадаємо, що, за інформацією Генштабу ЗСУ, російські окупанти за минулу добу зазнали значних втрат. Зокрема, ліквідовано приблизно 1 080 рашистів. До того ж вони втратили велику кількість техніки на полі бою. Зокрема, знищено три літаки, 53 бронемашини, 40 артилерійських систем і не тільки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2024 10:39