Фото: Сергій Лисюк. Джерело – cntime.cn.ua

Український кікбоксер помер у реанімації після поранення на фронті

Кікбоксер із Чернігова Сергій Лисюк помер в реанімації. Раніше він підірвався на міні у зоні бойових дій.

Про це повідомили на факультеті фізичного виховання НУЧК імені Тараса Шевченка.

Спортсмен підірвався на міні, виконуючи завдання на Донецькому напрямку. Після поранення його помістили до реанімаційного відділення та ампутували ногу. Кілька тижнів рідні не втрачали надії, йому збирали фінансову допомогу, писали листи підтримки, але травма виявилася сильнішою. 

"Вічна пам’ять Герою! Чернігів втратив видатного кікбоксера Сергія Лисюка внаслідок клятої війни. Заслужений майстер спорту України та багаторазовий чемпіон світу пішов у вічність після тяжкого поранення", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про Сергія Лисюка

Сергій Лисюк — уродженець Коропа, один із найвідоміших спортсменів Чернігівщини. Він заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів світу та Європи. Раніше Лисюк працював в академії Державної пенітенціарної служби старшим викладачем кафедри фізичної підготовки. Він був одружений та має сина. 

Після початку повномасштабного вторгнення Сергій служив у територіальній обороні, а згодом брав участь у боях на Донеччині.

Нагадаємо, у боях за Бахмут загинув український спортсмен Костянтин Денека. Відомий велогонщик служив в одному зі спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.11.2023 20:50