Віктор Циганков і Артем Довбик. Джерело: "Жирона"

Українським футболістам Довбику та Циганкову пропонують нові контракти в іспанській "Жироні"

Керівництво іспанського футбольного клубу "Жирони" вже працює над підготовкою складу до наступного сезону. У команди з Каталонії є доволі амбіційні плани на перспективу.

Про це повідомило видання L’Esportiu de Catalunya. Журналісти зазначили, що в клубі хочуть бути готовими серйозно конкурувати в чемпіонаті та Кубку Іспанії, а також в єврокубку. Поки що невідомо, в якому саме, але каталонці мріють, звичайно, про Лігу чемпіонів.

"Жирона" хоче як підписати нових гравців, так і зберегти тих, які зараз є у складі. Зокрема, іспанський клуб прагне продовжити контракти з Артемом Довбиком і Віктором Циганковим, а також головним тренером команди Мічелом Санчесом.

Усім їм, за інформацією каталонських медівників, пропонують нові та покращені умови в обмін на продовження співпраці та встановлення більшої суми відступних. Це робиться для того, щоби "відлякувати" потенційних претендентів на них або отримати більше доходу в разі їхнього продажу.

Контракт Довбика розрахований до літа 2028 року, Циганкова — до літа 2027-го, Мічела — до літа 2026-го. Артем у сезоні-2023/2024 забив 15 голів і зробив 7 асистів. На рахунку Віктора — 5 забитих м’ячів і 3 результативні передачі.

Під керівництвом Мічела "Жирона" йде другою в турнірній таблиці іспанського футбольного чемпіонату. Однак у двох останніх матчах каталонська команда зазнала двох поразок поспіль.

Нагадаємо, що 10 лютого в чемпіонаті Іспанії з футболу в матчі лідерів мадридський "Реал" упевнено переміг каталонську "Жирону" — 4:0. У стартових складах вийшли три українці: голкіпер Андрій Лунін — за мадридців, півзахисник Віктор Циганков і форвард Артем Довбик зіграли за гостей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.02.2024 21:13