Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Україну атакують ворожі "шахеди": в яких регіонах лунають сирени (мапа)

У понеділок ввечері, 29 січня, у низці регіонів України оголошено повітряну тривогу. Російські загарбники вкотре атакують ударними безпілотниками типу "Шахед".

Про це повідомляють у Telegram Повітряні сили Збройних сил України.

"Херсонська, Миколаївська — загроза застосування ударних дронів", — йдеться у повідомленні.

Вже о 21:10 військові повідомили, що "наразі "шахеди" спостерігаються у Миколаївській області та прямують у напрямку Кіровоградщини".

У яких областях лунають сирени

Сигнали повітряної тривоги станом на 21:20 оголошено у Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській та Запорізькій областях. Варто зазначити, що небезпека може поширюватись на інші регіони, що залежить від напрямку руху дронів-камікадзе.

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 29 січня, ворог атакував Україну вісьмома ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Сили оборони знищили всі безпілотники окупантів.

Окрім того, керівниця прес-центру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповіла, що Сили оборони Півдня України знищили чотири ударні безпілотники в Миколаївській області. За її словами, уламки збитих дронів пошкодили адміністративні будівлі, навчальний заклад і житлову забудову. На щастя, обійшлося без пожеж і постраждалих.

Нагадаємо, що в ніч на 28 січня російські загарбники атакували нашу країну ударними безпілотниками типу "Шахед" та балістичними ракетами. Сили протиповітряної оборони знищили чотири дрони-камікадзе.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.01.2024 21:25