Фото: ОК "Північ"

Військові розповіли про нічну атаку "шахедами" та балістикою: скільки ворожих цілей вдалося збити

У ніч на 28 січня російські загарбники атакували нашу країну ударними безпілотниками типу "Шахед" та балістичними ракетами. Сили протиповітряної оборони знищили чотири дрони-камікадзе.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Повітряних сил Збройних сил України.

"У ніч на 28 січня 2024 року ворог атакував вісьмома ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ РФ), двома ракетами "Іскандер-М" по Полтавській області з району Воронезької області РФ та трьома ракетами С -300 по Донецькій області з тимчасово окупованою територією регіону", — пишуть у своєму зведенні Повітряні сили.

За даними військових, окупанти атакували цивільні об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури у Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що ввечері 26 січня у Кропивницькому Кіровоградської області пролунали вибухи. У регіоні було оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, вночі 26 січня російські загарбники завдали ракетного удару по Херсону. Мішенню ворога були житлові квартали міста. Окупанти влучили в дитячий садок, зруйнували торговельний центр, пошкодили декілька житлових будинків.

Також 26 січня війська країни-агресорки атакували Донецьку область. Під ворожим вогнем опинилися міста Новогродівка та Красногорівка. Внаслідок обстрілів загинула місцева мешканка, поранення отримали дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 07:23