Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" запустила додаткові потяги між Києвом та Одесою

Компанія "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси "Інтерсіті+", які будуть курсувати між Києвом та Одесою. 

Як повідомляє прес-служба компанії-перевізника, квитки вже є у застосунку "Укрзалізниці".

Поїзд №761/762 курсуватиме по окремих датах. Зі столиці він вирушатиме о 06:03, а з Одеси — о 14:20.

Маршрутом курсуватиме потяг "Тарпан" — міжрегіональний двосистемний поїзд ЕКр1-001, який цього літа святкує рівно 10 років експлуатації та пройшов плановий ремонт.

Зазначимо, що раніше керівник пасажирського напряму "Укрзалізниці" Олександр Перцовський повідомляв, що у компанії пропонується модель, яка передбачає кілька тарифних змін, наголосивши, що поки це лише обговорення. Зокрема, пропонують гнучке ціноутворення для всіх класів потягів "Інтерсіті+". При цьому можуть бути встановлені певні цінові обмеження. 

Він додає, що запровадження більш гнучкої, динамічної тарифної моделі дозволить варіювати ціни на квитки залежно від годин, та днів та інших параметрів. Водночас залишатимуться й найбільш доступні тарифи для тих людей, яким критично важлива саме вартість квитка. За його словами, компанія пропонує для базових тарифів на перспективу передбачити помірну індексацію з урахуванням інфляції.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв, що "Укрзалізниця" створила спеціальний резерв квитків на потяги для військовослужбовців. Резерв доступний для родичів військовослужбовців, які їдуть до шпиталів відвідати своїх близьких.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.08.2024 03:30
Фото: "Укрзалізниця"