Фото: ukraina.info

"Укрпошта" запустить новий мобільний додаток: які функції будуть доступні

У листопаді державний поштовий оператор "Укрпошта" запустить новий удосконалений мобільний застосунок із розширеним функціоналом. Наразі додаток перебуває на бета-тестуванні.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"З листопада впроваджуватимемо новий мобільний застосунок, і наш відправник зможе з його допомогою бачити: якщо він приніс відправлення до обіду, гарантовано наступного дня воно буде за адресою призначення в іншому місті; якщо відправлення приніс увечері та є можливість його швидко доставити, це також буде наступного дня", — пояснив він.

За його словами, наявний застосунок уже застарів, тому виникла необхідність його вдосконалити. У наявному додатку трек вимагає введення даних вручну, у новому — вони "залітатимуть" автоматично, щойно посилка буде в дорозі. Одержувача про це буде повідомлено push-повідомленням.

У новому застосунку будуть доступні такі функції:

  • оплата посилки;
  • переадресація на інше відділення;
  • перегляд всіх етапів шляху посилки.

Голова компанії додав, що новий мобільний застосунок — власна розробка IT-департаменту "Укрпошти", який розробив для нього нову архітектуру.

"Наразі застосунок перебуває на бета-тестуванні, до якого залучено 22 тисячі співробітників "Укрпошти", — підсумував Смілянський.

Нагадаємо, у липні "Укрпошта" підвищила тарифи на відправлення посилок. Зміни пов'язують зі зростанням вартості електроенергії, палива та комунальних послуг.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.10.2024 19:47