Фото ілюстративне. Джерело: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" підвищила вартість однієї з найпопулярніших послуг для пасажирів

"Укрзалізниця" завершила заміну постільної білизни у плацкартах, купе та вагонах СВ. Відтепер вартість на одну з найпопулярніших послуг для пасажирів суттєво зросла. 

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

"Так, починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 гривень, коли раніше коштувала 50. У вагонах СВ — 120 гривень, коли раніше коштувала 60", — йдеться у повідомленні. 

Відповідне рішення пояснюється тим, що востаннє ціну оновлювали п'ять років тому. Підвищення вартості послуги у компанії назвали індексацією. 

"Перед зміною вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення", — заявили в компанії. 

Зазначається, що перед закупівлею нових комплектів білизни компанія консультувалась з провідними виробниками та постачальниками, адже потрібно було не просто оновити застарілий інвентар, а й напрацювати нові стандарти якості обслуговування, які дадуть можливість враховувати кращі практики ринку й відчутно підвищать комфорт пасажирів у дорозі та зносостійкість продукції. 

"Попри повномасштабне вторгнення РФ в Україну компанія утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безоплатно", — додали у прес-службі "Укрзалізниці". 

Нагадаємо, що 14 травня "Укрзалізниця" запустила оновлений сайт для купівлі квитківВін створений за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Для максимального комфорту всіх користувачів відбудеться поступовий перехід зі старого сайту на новий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 23.05.2024 02:27