Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий потяг на шкільні весняні канікули: куди курсуватиме

Компанія "Укрзалізниця" призначає додатковий поїзд на період шкільних канікул. Потяг курсуватиме зі сполученням Київ—Львів.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"На найбільш гарячу дату місяця — 23 березня — призначили додатковий поїзд Інтерсіті+ №777/778 Київ — Львів", — йдеться у повідомленні.

Наголошується, що поїзд вирушатиме з Києва о 6:50 та прибуватиме до Львова о 13:07. 

У зворотному напрямку, зі Львова, поїзд відправлятиметься в той же день о 13:45 та прибуватиме до Києва о 20:04. Квитки на даний потяг вже є у продажі, тому всі охочі можуть їх придбати.

Зауважимо, раніше "Укрзалізниця" оголосила, що на період весняних канікул призначає низку додаткових потягів. Зокрема, вони курсуватимуть із Києва до Львова, Рахова та Трускавця. Крім того, додаткові поїзда курсуватимуть і за напрямками Харків — Ворохта та Дніпро — Ворохта.

Варто зазначити, що в "Укрзалізниці" прогнозують майбутній попит та вже зараз виділили близько 30 додаткових вагонів для групових дитячих перевезень у березні.

Нагадаємо, 7 березня "Укрзалізниця" запустила бета-тестування своєї нової послуги. Квитки під час моніторингу відтепер можна буде купити автоматично.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.03.2024 21:39