Фото ілюстративне. Джерело: "Укрзалізниця"

Автоматичне придбання квитків: "Укрзалізниця" запустила нову послугу

"Укрзалізниця" запустила бета-тестування своєї нової послуги. Квитки під час моніторингу відтепер можна буде купити автоматично.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці". Там зазначили, що послуга доступна для користувачів, які авторизовані через "Дія. Підпис". У режимі тестування доступний моніторинг двох типів:

  • моніторинг на потяги, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць);
  • моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі потягів між обраними містами).

Під час моніторингу конкретного потягу є можливість увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього необхідно:

  • внести дані пасажирів;
  • оплатити замовлення: під час активації функції відразу відбуватиметься знаття коштів, у разі скасування моніторингу або ж відсутності необхідних квитків — кошти повернуться на картку автоматично.

Якщо квитки з’являться — користувачі отримуватимуть сповіщення у застосунку. Також у разі ввімкнення функції автовикупу користувачам надходитиме повідомлення про вже викуплені квитки.

Для того, щоби долучитися до тестування функції, необхідно завантажити застосунок.

"Під час використання тестового застосунку зніматимуть реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, залишатимуться чинними для поїздок — тож радимо не створювати безлічі моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів", — попередили в "Укрзалізниці".

Інфографіка: "Укрзалізниця"

Інфографіка: "Укрзалізниця"

Нагадаємо, що в акціонерному товаристві "Укрзалізниця" назвали найпопулярніші маршрути приміського сполучення регіональних філій. Щоденно у там перевозять понад 110 тисяч пасажирів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.03.2024 15:48