Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" запустила продаж квитків на поїзд до Австрії: як він курсуватиме

У понеділок, 18 червня, компанія "Укрзалізниця" почала продаж квитків на поїзди, що прямують у сполученні "Україна — Австрія". Їх можна придбати у мобільному застосунку.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Зокрема, на поїзд "Київ — Відень" квитки можна придбати лише онлайн у мобільному застосунку "Укрзалізниці". Водночас на потяг "Чоп — Відень" квитки доступні й у міжнародних квиткових касах вокзалів.

У компанії уточнили, що новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стикування з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

"На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні "Україна — Угорщина" на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто "Київ — Будапешт — Відень" та "Чоп — Будапешт — Відень". Прямі сполучення "Україна — Угорщина" ("Мукачево — Дебрецен", "Мукачево — Будапешт", "Чоп — Захонь") з'являться в застосунку трохи пізніше", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше компанія "Укрзалізниця" призначає додатковий поїзд на період шкільних канікул. Потяг курсуватиме зі сполученням "Київ—Львів".

Крім того, 7 березня "Укрзалізниця" запустила бета-тестування своєї нової послуги. Квитки під час моніторингу відтепер можна буде купити автоматично.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.03.2024 10:37