Фото: Facebook-сторінка Рустема Умєрова

Умєров про план України на 2024 рік: "Потужний та дасть результат"

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що Україна вже має план на 2024 рік. Він є досить потужним і має принести гарні результати.

Відповідну заяву посадовець зробив під час форуму "Україна. Рік 2024".

Очільник Міноборони запевнив, що на сьогодні відомство активно працює з усіма складовими Сил оборони для того, щоб досягти мети.

"Всі кажуть, що краще за наші дії говорять наші результати. Ми робимо все можливе і неможливе, щоб зробити прорив. План 2024 вже є. Ми публічно про нього не кажемо. Він потужний, він сильний, він дає не тільки надію, але й дасть результат у 2024 році", — сказав міністр.

Він також додав, що Міноборони координує роботу зі спорудження фортифікацій. На сьогодні, за словами Умєрова, вдалося обладнали більше декількох тисяч опорних пунктів та вогневих позицій.

"Будемо продовжувати роботу, працювати над цими треками. Всі кажуть, що краще про наші дії говорять наші результати. Ми робимо все можливе і неможливе для того, щоб зробити прорив", — наголосив міністр.

Нагадаємо, 25 лютого Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони України Рустем Умєров здійснили роботу поїздку на фронт. Посадовці відвідали передові командні пункти військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 11:39