Скріншот U24.gov.ua

Уночі морські дрони атакували Севастополь: в окупованому місті лунали вибухи

У ніч на 30 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Їх пов'язують з двома безекіпажними катерами, які виявили поблизу міста.

Про це повідомив російський "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв. За словами чиновника, сили Чорноморського флоту відбивали атаку безпілотників.

Своєю чергою у міноборони РФ також відреагували на вибухи. За інформацією ворожого відомства, у Чорному морі виявили два безекіпажні катери.

"По району виявлення завдано вогневої поразки, на зовнішньому рейді Севастопольської бухти проводиться комплекс протимінних та протидиверсійних заходів", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Севастополі підірвався великий гідрографічний катер "Владимир Козицкий" Чорноморського флоту Росії. Він призначений для пошуку морських мін.

Також 24 жовтня в анексованому Севастополі під час ракетної атаки одна з ракет впала в лісі поблизу військової частини 63876 у районі селища Цукрова голівка. На її території є склади зброї Чорноморського флоту Росії.

Нагадаємо, раніше керівниця об’єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк заявляла, що кораблі та катери Чорноморського флоту РФ фактично не курсують в напрямку територіального моря України. Вони не наважуються запливати далі мису Тарханкут у Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 05:45