Пожежа поблизу окупованої Керчі. Джерело: "Крымский ветер"

Уночі поблизу окупованої Керчі пролунали вибухи: окупанти перекрили Кримський міст (фото, відео)

У ніч на п’ятницю, 16 серпня, в окупованому Криму було неспокійно. Пролунало декілька вибухів у різних регіонах півострова. Окупанти перекрили Кримський міст.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер" та інші місцеві пабліки.

"Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито", – підтвердили офіційні окупаційні ресурси інформації.

Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, закликали зберігати спокій і дотримуватися вказівок працівників транспортної безпеки.

Різні пабліки повідомляли про вибухи поблизу Керчі, очевидці стверджували, що в районі поромної переправи "валив дим". Різні джерела також розповіли про "приліт" на горі Мітрідат, де стояв "Панцир-С1", після вибуху там виникла сильна пожежа.

Окрім того, телеграм-канали поінформували про вибухи в Чорноморському, Кам’янці біля Сімферополя, сирену та стрільбу у Феодосії.

"Нічна атака на Крим, попередньо уражені: поромна переправа у порту Керчі та катер у Чорноморському. Дорозвідка триває", — повідомив під ранок речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Нагадаємо, на початку серпня керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявляв, що підготовка українськими захисниками операції зі знищення Кримського мосту триває. Сили оборони можуть ліквідувати його вже цього року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.08.2024 07:24