Фото: ілюстративне. Джерело: Сумська ОВА

Уночі ППО працювала по "шахедах" у чотирьох областях: зведення Повітряних сил

Уночі 4 жовтня російська армія атакувала "шахедами" об’єкти критичної інфраструктури України. Силам протиповітряної оборони вдалось знищити дев'ять ворожих дронів.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

За інформацією військових, росіяни випустили "шахеди" з районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ — РФ та мис Чауда — Крим 19 ударних безпілотників.

"Дев'ять ударних БпЛА збито протиповітряною обороною у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях. Сім ворожих безпілотників локаційно втрачено, ймовірно внаслідок протидії РЕБ. Інформація про руйнування та потерпілих не надходила", — йдеться у зведенні військових.

Уночі 4 жовтня російська армія атакувала об’єкти критичної інфраструктури України

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, ввечері 2 жовтня російські окупанти завдали авіаудару по багатоповерхівці у Харкові. Постраждали багато місцевих мешканців.

Також 2 жовтня війська країни-агресорки завдали ударів по Краматорську Донецької області. Внаслідок ворожої атаки численні осколкові поранення отримав 54-річний чоловік. Постраждалого госпіталізовано до лікарні.

Варто зазначити, що у Херсонській області 2 жовтня оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по ринку в Центральному районі Херсона. Внаслідок атаки загинули шість літніх херсонців, які прийшли на ринок за покупками. Також відомо про 12 постраждалих. В усіх вибухові травми та уламкові поранення. На момент ворожої атаки вони перебували на вулиці.

Станом на ранок п'ятниці, 4 жовтня, російська армія вивела в акваторію Чорного моря військовий корабель. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2024 09:39