Фото: Національна поліція

Уночі рашисти масовано обстрілювали Донеччину: повідомляють про руйнування та загиблого (фото)

У ніч на 11 січня російські загарбники вдарили двома ракетами по Мирнограду, що на Донеччині. Унаслідок атаки пошкоджений багатоквартирний будинок і заклад освіти.

Про це у Telegram повідомляє Міністерство внутрішніх справ. Згідно з наявною інформацією, за минулу добу поліція задокументувала 13 ворожих атак по території області.

  • Армія РФ обстріляла сім населених пунктів: міста Авдіївка, Залізне, Курахове, селище Гродівка, села  Бердичі, Новоселівка Перша, Орлівка. 
  • У Залізному внаслідок артилерійського обстрілу загинув чоловік.

Також у середу ввечері, 10 січня, російські терористи атакували ракетами Харків. Окупанти влучили біля готелю в середмісті Харкова двома ракетами. Внаслідок ворожого удару багато постраждалих.

Нагадаємо, The Washington Post написав 4 січня, що Північна Корея могла передати Російській Федерації декілька десятків балістичних ракет для ударів по Україні. І така військова підтримка має тенденцію до зростання.

Своєю чергою координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що російські військові в останні дні продовжували запускати по мирних містах України балістичні ракети виробництва Північної Кореї. У США запевняють, що мають цьому докази.

Раніше постійний представник Південної Кореї в ООН Хван Чжун Кук повідомив, що КНДР використовує Україну як полігон для своїх ракет, які здатні нести ядерний заряд. Саме тому Пхеньян передав це озброєння у розпорядження Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.01.2024 10:38