Кабмін. Фото ілюстративне зі соцмереж

Уряд звільнив трьох заступників колишнього міністра Кубракова

У п’ятницю, 17 травня, Кабмін звільнив трьох заступників із Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Йдеться про тепер уже колишніх помічників відставленого міністра Олександра Кубракова.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук у своїх соціальних мережах.

Йдеться про таких чиновників:

  • Азархіну Олександру Костянтинівну;
  • Васькова Юрія Юрійовича;
  • Юрченко Ганну Станіславівну.

Усі вони перебували на посадах заступників Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Але їх вирішили звільнити. І це, за оцінками оглядачів, цілком прогнозовано після недавньої відставки міністра.

До речі, звільнена Юрченко в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України займалася питаннями європейської інтеграції.

Як відомо, нещодавно Верховна Рада України проголосувала за відставку Олександра Кубракова з посади віце-прем'єра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Нагадаємо, що очолюване Кубраковим відомство відтепер розділять на два окремих. Раніше різні джерела інформації підтверджували, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури хочуть розділити на два: Міністерство інфраструктури та Міністерство регіональної політики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.05.2024 21:12