Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Усик зібрався стати міністром: боксер назвав омріяну посаду

Український боксер надважкої ваги, який володіє чемпіонськими поясами WBC, WBA, WBO та IBO Олександр Усик не проти стати політиком. Він виявив бажання очолити Міністерство молоді та спорту в нашій державі.

Про це він сказав в інтерв'ю Kanał Sportowy.

"Я б хотів працювати з дітьми. Працювати з дітьми не тільки у спорті, а й у навчанні — психологія, здоровий спосіб життя, думати своєю головою, а не слухати, хто і що говорить", — сказав Усик.

Боксер також підкреслив, що хоче працювати зі своїми дітьми для того, щоб навчити їх тому, що може сам Усик. 

"Я б з задоволенням став міністром спорту — я стану ним", — додав Олександр Усик.

У травні 2024 року Олександр Усик провів бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі та переміг британця. Вже на 21 грудня заплановано реванш.

Усик очолив рейтинг найвисокооплачуваніших спортсменів України, значно випередивши Олександра Зінченка (10 мільйонів) та Михайла Мудрика (6,6 мільйона доларів).

Раніше Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, WBC та IBO, поділився думками щодо своїх релігійних вподобань. Він, зокрема відповів на питання, чому не покинув Українську православну церкву московського патріархату.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення його фонд Олександра Усика допомагає постраждалим родинам. Провів сім благодійних аукціонів і переказав близько 740 тисяч доларів на підтримку української армії.

Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України". Свою нагороду отримав й абсолютний чемпіон світу Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.09.2024 12:03