Фото: slovoidilo.ua

Ускладнюють життя ЗСУ: рашисти підірвали важливий міст у Бахмуті (фото)

Російські загарбники підірвали життєво важливий міст, який сполучає місто Бахмут Донецької області з сусіднім селом Хромове. Це відбулось вночі 3 березня.

Про це телеканалу CNN розповіли у поліції Донецької області.

Правоохоронці повідомили, що вони сподіваються відремонтувати міст найближчими днями. Тому, що він є життєво важливою артерією для евакуації цивільних осіб та перевезенням боєприпасів для Збройних сил України. Міст також є останнім основним маршрутом постачання з Бахмуту до міста Часів Яр.

Рашисти підірвали важливий міст у Бахмуті

Поліція запевняє, що українські сили, як і раніше, можуть потрапити до Бахмута, проте лише ґрунтовими дорогами та полями.

Боєць ЗСУ також підтвердив журналістам удар по мосту з боку росіян. За його словами, він був уражений російською ракетою, внаслідок чого утворилася велика вирва.

У поліції Донецької області не уточнюють, про який саме міст йдеться. Ймовірно, це може бути міст на трасі 00506, саме він з'єднує Бахмут із селом Хромове та містом Часів Яр.

Крім того, у соціальних мережах розповсюджують відео з ударом по залізничному мосту, який нібито знаходиться у центрі Бахмута.

Місцевий чиновник повідомив CNN, що вони сподіваються відремонтувати міст найближчими днями.

Нагадаємо, записані керівником ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним відеоролики про нібито оточення Бахмута окупаційними військами є частиною дезінформаційної кампанії.  Агресор намагається поширити паніку серед населення України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2023 16:29