Пасажири в аеропорту Манчестера. Джерело: Sky News

В аеропорту Манчестера надзвичайна ситуація, скасували або затримали всі рейси: в чому причина

У неділю, 23 червня, всі рейси, що вилітають з аеропорту Манчестера у Великій Британії, скасували або суттєво затримали. Причиною цьому стало відключення електроенергії.

Про це повідомила агенція Sky News. Журналісти зазначили, що значні проблеми з електропостачанням у прилеглій місцевості торкнулися аеропорту та багатьох інших об'єктів міста, що розташований на північному заході Англії.

Електропостачання згодом відновили, в аеропорту заявили, що працюють над тим, щоби пасажири, які вже перебувають в його приміщенні, змогли якнайшвидше вирушити на рейси.

"Перебої, спричинені відключенням електроенергії, означають, що в деяких випадках багаж може не потрапити на ці рейси", — пояснили журналісти.

Пасажири, які вже перебувають в аеропорту, стикаються зі значними затримками та можливими скасуваннями рейсів, оскільки в неділю вранці там утворилися величезні черги. Аеропорт Манчестера повідомив, що пасажирам, які мають вилітати з терміналів 1 або 2, рекомендується не приїжджати до подальших повідомлень та зв'язатися зі своїми авіакомпаніями для отримання актуальної інформації.

"Аеропорт Манчестера постраждав від масштабного відключення електроенергії в цьому районі сьогодні вранці. Це спричинило масштабні перебої в роботі, і рейси з терміналів 1 і 2 скасовуються", — йдеться в повідомленні.

Водночас деякі рейси, що прибувають, перенаправляють в інші аеропорти. Збій впливає на прибуття рейсів до Манчестера меншою мірою, але є певні затримки на прикордонному контролі.

Нагадаємо, що 14 червня в Латвії столичний аеропорт ненадовго призупиняв роботу. Над територією летовища зафіксували невідомий безпілотник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.06.2024 18:33