Фото ілюстративне з відкритих джерел

З аеропорту Кишинева евакуювали людей через загрозу вибуху

У неділю, 21 квітня, з будівлі Кишинівського аеропорту евакуювали пасажирів і персонал. Раніше там з’явилася інформація про можливу загрозу вибуху.

Про це повідомив Newsmaker із посиланням на прес-секретаря прикордонної поліції Раїсу Новіцкі.

"Наразі в аеропорту Кишинева оголошено тривогу. Усі спеціалізовані служби МВС проводять перевірки на місці. Пасажирів та співробітників аеропорту евакуювали з будівлі", — зазначила вона.

Управління електротранспорту повідомило, що для безпеки тролейбуси № 30 прямують до вулиці Аеропорт.

Напередодні ввечері з Кишинівського аеропорту також евакуювали всіх пасажирів та співробітників аеропорту через загрозу вибуху. Як повідомила Раїса Новіцкі, о 21:40 надійшло повідомлення про закладені бомби в аеропорту та в одному з літаків. Тривога виявилася хибною.

Аеропорт Кишинева 2022 року регулярно потерпав від дзвінків із повідомленнями про "мінування". Тоді у Молдові правоохоронці порушили кримінальну справу за тероризм за фактом системного "мінування" державних установ, торгових центрів і аеропортів.

Нагадаємо, в лютому стало відомо, що в Одесі в тестовому режимі запустили аеротрансфер до аеропорту Кишинева в Молдові. Таким чином у пасажирів відпадає проблема із запізненням на рейси, адже маршрут курсує одразу до аеропорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.04.2024 19:57