Фото: Оболонський районний територіальний центр комплектування та соцпідтримки у місті Києві

В Оболонському районі столиці встановили блокпости: шукають ДРГ

У понеділок, 5 лютого, в Оболонському районі Києва встановили блокпости. Співробітники територіального центру комплектування та соцпідтримки спільно з поліцією шукають ворожих диверсантів.

Про це повідомила прес-служба Оболонського районного територіального центру комплектування та соцпідтримки у місті Києві.

Наголошується, що в Оболонському районі столиці проводять пошукові заходи за участю представників Сектору оборони №1 міста Києва, Оболонського ТЦК та СП, 129 батальйону територіальної оборони та представників Оболонського управління поліції.

У ТЦК додали, що причиною таких заходів є пошук диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Зауважимо, раніше речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявляв, що на північному кордоні росіяни найчастіше вдаються до застосування диверсійно-розвідувальних груп. Також прикордонні регіони постійно обстрілюються окупантами.

Нагадаємо, вранці 27 січня ворожа розвідувально-диверсійна група розстріляла брата та сестру з Хотінської громади. Вони проживали у селі Андріївка, що розташоване на Сумщині у п'ятикілометровій прикордонній зоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.02.2024 16:43