Обстріл Одеси 23 лютого. Фото: ДСНС

В Одесі померла жінка, яка постраждала під час обстрілу міста 23 лютого

У неділю, 3 березня, в Одесі померла 61-річна жінка, яка перебувала у важкому стані після атаки ударних дронів на місто 23 лютого.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого 2024 року сьогодні, на жаль, померла у лікарні", — наголосив посадовець.

За його словами, весь цей час постраждала перебувала в лікарні у блоці інтенсивної терапії опікового профілю. Її стан оцінювався, як — критичний.

"Лікарі робили все можливе і неможливе... Одеситці був 61 рік", — зазначив Кіпер.

Що відомо про обстріл Одеси 23 лютого

Російські терористи ввечері вдарили безпілотником по житловому будинку у Приморському районі Одеси, який в результаті загорівся. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, його тіло виявили під завалами. Ще троє жінок постраждали.

Зокрема, жінка 1962 року народження отримала 70% опіків тіла та важкий опіковий шок. Її донька, 1993 року народження, також отримала важкий опік у 10% поверхні тіла та чисельні переломи кісток. Також постраждала й ще одна пенсіонерка, вона пробула під завалами майже дві години, отримала термічні опіки 40% поверхні тіла та переломи кінцівок.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок російського удару по багатоповерхівці у ніч на 2 березні загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Чоловік Анни й тато малюка Сергій до останнього сподівався, що їх знайдуть живими.

Водночас президентка Молдови Майя Санду відреагувала на нічний обстріл Одеси 2 березня російськими загарбниками. На думку посадовиці, кожен день зволікання партнерів щодо військової підтримки ставить на карту життя невинних українців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 17:59