Фото: соцмережі

В Одесі розгорівся скандал через російську "попсу" у торговому центрі (відео)

В Одесі сталась скандальна подія за участю продавчині у торговому центрі. Вона на другому році повномасштабної війни з РФ увімкнула пісні російських виконавців.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Шанувальниця російської музики відзначилася в місті Одеса. Дівчина, яка у цей час відвідувала торговий центр, зробила зауваження продавчині, аргументувавши це тим, що прослуховування музики російських виконавців у громадських місцях заборонено законодавством України.

Своєю чергою шанувальниця музики країни-агресорки видала, що музика грає в неї в магазині, тож виконувати вимоги закону не збирається. Також жінка наголосила, що й надалі слухатиме виконавців з ворожої країни.

Жінка заявила, що не збирається зациклюватися на тому, що в Україні війна, і далі слухатиме російську музику. Згодом вона просто вирішила піти від співрозмовниці.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про підозру власниці туристичної фірми в Криму. Вона допомогла рашистам насильно вивезти понад тисячу українських дітей з тимчасово окупованих районів на півдні та сході України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.04.2023 14:53