Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

В Одесі ввечері пролунали вибухи: влада назвала цілі агресора

У середу ввечері, 14 серпня, російська армія атакувала Одесу балістичною ракетою. Ціллю агресора стала припортова інфраструктура.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Посадовець зазначив, що ціллю агресора стали припортова цивільна інфраструктура. 

"Одна людина, водій зерновоза, отримав поранення. Нині постраждалий шпиталізований в лікарню у стані середнього ступеня важкості", — йдеться у заяві глави ОВА.

Кіпер наголосив, що правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Раніше повідомлялось, що 14 серпня у Херсонській області російський дрон атакував авто пожежної охорони. Внаслідок ворожої атаки поранено четверо рятувальників.

Також 14 серпня у Харківській області російський дрон атакував авто медичного батальйону. Внаслідок ворожої атаки загинули чоловік та жінка. Також відомо про поранених.

Нагадаємо, що, за інформацією прес-служби Повітряних сил Збройних сил України, в ніч на середу, 14 серпня, російські окупанти атакували Україну двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 і 23 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 17 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 14.08.2024 21:51