Фото: Нацполіція

В Одесі у парку знайшли тіло чоловіка та уламки гранати (фото)

У суботу, 22 червня, у парку на Кримському бульварі в Одесі виявили труп чоловіка. Поруч з тілом виявили уламки гранати.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

"Повідомлення про виявлене тіло у парку на Кримському бульварі надійшло сьогодні до поліції від місцевого мешканця", — зазначили у поліції.

На місці події правоохоронці виявили уламки, попередньо, ручної гранати, а на тілі небіжчика, яким виявився 43-річний містянин, виявили травми, характерні для вибухових. Відтак, ймовірно чоловік міг підірвати себе гранатою.

Точну причину смерті будуть встановлювати судово-медичні експерти. Повні обставини події встановлюються. 

"Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України попередньо з приміткою "самогубство" та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)", — наголосили у поліції.

Нагадаємо, у Бучі Київської області вранці 21 червня невідомий чоловік підсів у машину до 59-річного водія та, погрожуючи гранатою, вимагав відвезти його на кордон. Згодом зловмисник підірвав боєприпас, внаслідок чого загинув на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 12:38