Фото: Офіс президента

В Офісі президента оцінили ймовірність переговорів з Путіним

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що на сьогодні немає жодних можливостей для компромісів і переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним, оскільки це зробить умисні воєнні злочини легітимним інструментом глобальної політики.

Про це він повідомив у Telegram.

Він наголосив, що кремлівський диктатор коментуючи передавання Україні американських далекобійних ракет ATACMS, відкрито назвав війну в Україні, для якої у РФ використовують евфемізм "спеціальна військова операція", власне "війною".

"Війна так війна" — прямо й недвозначно заявляє Путін, остаточно переставши маскувати свої цілі... Тим самим публічно фіксує безумовний мотив злочину: Росія масштабно вторглася на територію України з метою масових убивств, тотальних руйнувань, захоплення територій", — зауважив Подоляк.

За словами радника керівника ОП, "цього достатньо, щоб усвідомити: немає жодних можливостей для "компромісів", "переговорів". Інакше це робить навмисні воєнні злочини легітимним і дієвим інструментом глобальної політики".

Нагадаємо, генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг вважає, що Путін може пробувати заморозити війну в Україні. За його словами, цього допустити не можна, а шлях до миру пролягає тільки через військову підтримку України.

Водночас у Кремлі шукають нового диктатора. Серед можливих наступників Володимира Путіна може бути навіть двійник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.10.2023 09:58