Скріншот з відео

В окупованому Донецьку потужна "бавовна", в Криму повідомляють про роботу ППО (відео)

У суботу ввечері, 5 серпня, в центрі окупованого Донецька чути звуки вибухів. Також "бавовна" лунає у захопленому ворогами Криму.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. 

Варто відзначити, що офіційної інформації про походження вибухів у Донецьку немає: про "бавовну" повідомляють місцеві жителі.

Також у тимчасово окупованому Криму лунають звуки вибухів. Місцеві пабліки заявляють про роботу протиповітряної оборони. За даними місцевого населення, в окупованому Чорноморському працює ворожа ППО.

Цікаво, що це не перші вибухи в Криму за 5 серпня: близько 21:00 "бавовна" лунала й в Севастополі.

Масований обстріл України 5 серпня

У суботу ввечері російські загарбники здійснили масований ракетний обстріл України. Зокрема, рашисти вгатили ракетами по Хмельниччині: за попередніми даними, окупанти обстріляли "Кинджалами" Старокостянтинів. Також вибухи було чутно на Запоріжжі.

Згодом вибухи чули на Житомирщині. Також повідомлялося, що рашисти поцілили ракетами на Вінницьку область.

Нагадаємо, раніше речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк наголошувала, що у Чорному морі у пʼятницю, 4 серпня, перебуває один носій крилатих ракет. Українців попередили про високий рівень ракетної загрози.

Повідомлялось, що 3 серпня російські загарбники знову атакували Україну іранськими дронами-камікадзе. Безпілотники випустили з північного напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.08.2023 23:22