Фото: ілюстративне Джерело: ДПСУ

Нічна атака дронів: скільки безпілотників знищила ППО

Вночі 3 серпня російські загарбники знову атакували Україну іранськими дронами-камікадзе. Безпілотники випустили з північного напрямку.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

"Уночі 3 серпня 2023 року противник атакував з північного напрямку (Брянська область, — ред.) ударними БпЛА Shahed-136/131. Усього зафіксовано пуски 15 "шахедів", — йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона знищила всі ворожі повітряні цілі. Також за добу 2 серпня силами ППО знищено сім розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня

"За минулу та поточну добу авіація Повітряних  ил завдала до 25 ударів по об’єктах, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника", — додали військові.

Нагадаємо, що вночі 3 серпня російські терористи переважно цілили "шахедами" на Київ. За даними місцевої влади, це вже восьма поспіль атака на столицю. Повітряна тривога у Києві тривала рівно три години.

У ніч на 2 серпня Росія також атакувала Україну дронами-камікадзе. Під прицілом були Київ та Одеська область. Групи безпілотників заходили у повітряний простір столиці одночасно із кількох напрямків — усього було близько 10 БпЛА типу Shahed. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2023 08:58