Фото ілюстративне. Джерело: npu.gov.ua

В ОВА повідомили про наслідки нічної російської атаки на Київську область

Уночі та зранку 20 серпня ворог намагався атакувати Київщину за допомогою ударних дронів та ракет. Усі цілі були збиті силами протиповітряної оборони.

Про це у Telegram повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. Посадовець наголосив, що влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено, постраждалих немає. 

"Внаслідок падіння уламків збитих цілей наразі зафіксовано пошкодження чотирьох приватних будинків та господарчої будівлі в одному з населених пунктів області. В будинках вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади", — йдеться у повідомленні начальника ОВА.

Крім того, як зазначив Руслан Кравченко, в одному з районів виникло займання трав'яного настилу. Пожежа оперативно ліквідована.

"Оперативні групи продовжують фіксацію наслідків ворожої атаки", — додав посадовець.

Раніше повідомлялось, що у Києві зранку, 20 серпня, оголошували сигнал повітряної тривоги через загрозу застосування ворогом балістичного озброєння. Також сирени лунали й в інших областях України.

Нагадаємо, 19 серпня ввечері у Києві та низці областей оголошували повітряну тривогу. Небезпека була пов'язана із загрозою ударних безпілотників типу "Шахед".

Варто зазначити, що станом на ранок 19 серпня Російська Федерація також не виводила носії "Калібрів" в Акваторії Чорного та Азовського морів.

За даними Повітряних сил, у ніч на 19 серпня російські окупанти завдали удару по території України 11 безпілотниками типу Shahed. Силам протиповітряної оборони вдалось ліквідувати усі ворожі об'єкти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.08.2024 10:20