Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

В ОВА розповіли про нічну атаку "шахедів" на Хмельниччину: де спалахнула пожежа й чи є постраждалі

У ніч на 6 червня російські "шахеди" атакували Хмельницьку область. Над регіоном сили протиповітряної оборони збили один ворожий безпілотник, що призвело до пожежі на інфраструктурному об'єкті.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Посадовець також зазначив, що внаслідок атаки в одному з населених пунктів області виникла пожежа на об'єкті інфраструктури. 

"Працюють усі відповідні служби, пожежу ліквідовують наші працівники ДСНС. Травмованих чи загиблих не має", — додав Сергій Тюрін.

Раніше Повітряні сили повідомляли, що у ніч на 6 червня російські загарбники атакували Україну балістичними ракетами та безпілотними літальними апаратами типу "Шахед". Протиповітряна оборона знищила 17 ворожих дронів. За даними військових, рашисти завдали удару по Дніпропетровщині двома балістичними ракетами "Іскандер-М" з району Таганрога — РФ, а також атакували 18-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136 із районів Приморсько-Ахтарськ — Росія, мис Чауда — Крим. У результаті протиповітряного бою збито 17 ударних БпЛА у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Хмельницькій областях.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 5 червня, російські окупанти атакували Україну 27 ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Сили оборони збили 22 безпілотники. Щоправда, на Полтавщині відбулося влучання в промисловий об’єкт.

Своєю чергою мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у травні поточного року рашисти обстрілювали місто 76 разів. Це втричі більше, ніж у квітні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2024 10:07