Фото ілюстративне зі соцмереж

В Україні запустили "еКарту" вакансій державної служби для ветеранів

Новий сервіс про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій з’явився в Україні. Він допомагатиме ветеранам знаходити роботу.

Про це повідомила прес-служба Мінреінтеграції. Там зазначили, що інтерактивна карта буде доступна на вебплатформі "е-Ветеран".

У відомстві розповіли, що користувачі сервісу зможуть обрати вакансії у різних регіонах країни. Там також можна буде отримати детальну інформацію про функціональні обов’язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв’язку, перейшовши до вкладки "Таблиця".

"Ініціатива покликана полегшити ветеранам пошук роботи та посприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, в червні прес-служба Міністерства цифрової трансформації повідомляла, що електронне посвідчення ветерана в "Дії" найближчим часом зможе повністю замінити паперовий документ. Відповідні зміни уряд підтримав 21 червня.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, що в сервісі державних послуг "Дія" запровадили цифрове посвідчення ветерана. Тож українським воїнам не потрібно тепер носити зі собою паперові документи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.08.2024 19:14